Misiune de salvare a pompierilor tulceni după ce o femeie s-a rănit în Munții Măcinului

Misiune de salvare în Munții Măcinului. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină duminică, 8 mai, pentru căutarea și salvarea unei femei care s-a accidentat în rezervația de Bujori din Munții Măcinului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la scurt timp după alertare, pompierii militari au găsit persoana căutată.

„Femeia, în vârstă de 39 de ani, din județul Constanța, căzută în zona indicată, cu o suspiciune de fractură la glezna stângă, se afla în imposibilitate de a se deplasa. După aproape 4 ore de la primirea apelului aceasta a fost coborâtă din rezervația de bujori de către salvatori cu targa și predată echipajului medical de la Serviciul de Ambulanță Tulcea”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

La misiune a participat un echipaj de șapte subofițeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*