Misiune de căutare și salvare a doi bătrâni, rătăciți în Munții Măcinului

Misiune de căutare și salvare a doi bătrâni, rătăciți în Munții Măcinului. FOTO ISU Tulcea

Trei salvatori din cadrul Secției de Pompieri Măcin, împreună cu trei pădurari și un polițist, au plecat marți, 19 iulie, într-o misiune de căutare și salvare a doi bărbați, cu vârste de 82, respectiv 73 de ani, după ce au anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 că s-au rătăcit în Munții Măcinului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, starea de sănătate a celor doi este bună, după cum au transmis chiar ei, și nu au suferit accidentări, erau obosiți.

În scurt timp aceștia au fost găsiți și au început coborârea către locul unde și-au lăsat autoturismul. Se pare că după ce au făcut traseul până la Vf. Țuțuiatu, s-au rătăcit pe traseul de întoarcere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*