Misiune de căutare-salvare a unui bărbat dat dispărut pe raza localității Tudor Vladimirescu

Misiune de căutare-salvare a unui bărbat dat dispărut pe raza localității Tudor Vladimirescu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină duminică, 19 decembrie, în jurul orei 17.30, întrucât un bărbat a fost dat dispărut pe raza localității Tudor Vladimirescu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, din informațiile primite de la apelant, se pare ca un bărbat, în vârstă 56 de ani, a fost văzut ultima dată pe un ponton de acostare, aflat pe malul stâng al fluviului Dunărea.

La locul indicat s-au deplasat de urgență trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune de căutare salvare (SAR).

Operațiunile de căutare au fost oprite în jurul orei 19.15, urmând a fi reluate luni dimineață.

Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*