Misiune a pompierilor tulceni pentru salvarea unei bovine împotmolită într-o mlaștină

Misiune pentru salvarea unei bovine împotmolită într-o mlaștină. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de joi, 12 ianuarie, în apropiere de localitatea Satu Nou, pentru salvarea unei bovine rămasă împotmolită într-o mlaștină.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție, cu o autospecială de stingere, din cadrul Stației de Pompieri Babadag.

„Salvatorii au intervenit de îndată pentru extragerea animalului, folosind furtunurile și accesoriile din dotare dar, pentru că misiunea a fost una extrem de dificilă, datorită zonei greu accesibile, a fost nevoie de suplimentarea forțelor și intervenția șenilatei”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

După aproximativ trei ore, bovina a fost scoasă la suprafață în siguranță și predată proprietarului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*