Minor din Smârdan, cercetat pentru furt, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

În noaptea de 6 spre 7 iulie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Smîrdan au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la furtul unui autoturism de pe raza localității Smîrdan, județul Tulcea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat autovehiculul avariat pe o stradă din localitate.

La scurt timp, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 16 ani din comuna Smîrdan, județul Tulcea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În cauză, se continuă cercetarile sub aspectul săvârșirii infractiunilor de furt, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute și pedepsite de art.230, art. 253 și art.335 din Codul penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*