Minor de 11 ani, agresat sexual de către un bărbat într-o clădire dezafectată din Tulcea

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un minor în vârstă de 11 ani a fost agresat sexual de către un bărbat, fapta având loc într-o clădire dezafectată din municipiul Tulcea.

La data de 19 mai, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un minor de 11 ani, din Tulcea, ar fi fost agresat sexual de către un bărbat, într-o cladire dezafectată, situată pe strada Digului, din municipiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 43 de ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea faptei, care a fost prezentat procurorului de caz in vederea luării măsurilor legale. Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*