Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, vizită fulger la Prefectura Tulcea

Petre Daea a făcut o vizită producătorilor și comercianților din Piața Nouă Tulcea. DOTO: Prefectura Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a primit în cursul dimineții de marți, 14 februarie, vizita ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

„Astăzi am avut parte de vizita domnului ministru Daea, la Prefectură. Am profitat de prezența domniei sale și i-am vorbit despre problemele fermierilor din județul Tulcea. Lipsa irigațiilor este o problemă stringentă la noi în județ și se fac demersuri pentru rezolvarea ei. Domnul ministru ne-a asigurat de toată susținerea domniei sale, iar noi vom face toate eforturile pentru a avea cele mai bune rezultate”, a transmis prefectul Alexandru Dan Munteanu.

După vizita de la Prefectură, ministrul Daea, alături de prefectul Alexandru Dan Munteanu, a făcut o vizită producătorilor și comercianților din Piața Nouă Tulcea.

Ministrul Agriculturii Și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, s-a aflat la Tulcea în cadrul unor ședințe de lucru desfășurate la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sa ne traiasca Petre Daea, aparent un baiat minunat ,in realitate tot un specialist in promisiuni vesnic neonorate ! Exemplu: Bursa de peste din Tulcea; deschisa ieri cu tam-tam si o lada cu peste, pentru a nu da nastere la vreo confuzie , si inchisa azi, defenitiv si irevocabil! A trecut mai bine de un an jumate , de la povestea asta , de au ruginit zavoarele de la usi , iar Bursa de peste Tulcea, este tot inchisa! Cine credeti ca a taiat panglica inaugurala a acestei burse ? Ati ghicit ! Acelasi, Petre Daea , fostul si actualul ministru al agriculturii ! Mai e ceva de comentat ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*