Millenium și Nicolae Voiculeț, pe 24 Ianuarie, în spectacol în Piața Civică din municipiul Tulcea

Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea invită toți tulcenii la spectacolul artistic „Hai să dăm mână cu mână“ organizat pentru a marca împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 ianuarie, începând cu ora 12.00, în Piața Civică din municipiul Tulcea.

Pe scena tulceană vor urca trupa Millenium, Nicolae Voiculeț, Ilie Caraș, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ și Ansamblul „Cununița“ din Topolog.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*