Mii de plase mono-filament, descoperite în urma unor percheziții de polițiștii de frontieră tulceni în cooperare cu colegii din IPJ Tulcea

Mii de plase mono-filament, descoperite în urma unor percheziții în Babadag. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza orașului Babadag, ocazie cu care au descoperit și ridicat 405 metri plasă de pescuit din fir textil și 7.710 metri de plasă de pescuit de tip mono-filament.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Tulcea, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Tulcea au pus în aplicare luni, 24 iulie, un mandat de percheziție domiciliară pe raza orașului Babadag. Cu această ocazie, în urma percheziției au fost descoperite și ridicate 405 metri plasă de pescuit din fir textil și 7.710 metri plasă de pescuit de tip mono-filament.

Plasele în valoare totală de aproximativ 10.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*