Mii de petarde ce urmau să fie comercializate ilegal, confiscate de polițiștii tulceni

Petardele au fost confiscate de către polițiști. FOTO IPJ Tulcea

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea și Postului de Poliție Murighiol au depistat miercuri, 30 decembrie, pe raza localității Murighiol, un bărbat de 30 de ani, din localitate, care deținea în vederea comercializării aproximativ 7,7 kilograme de articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest scop.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, aproximativ 2560 de bucăți de petarde, a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*