Mihai Nicolae, cetățean de onoare al municipiului Tulcea

Mihai Nicolae a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Tulcea

Marți, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, Mihai Nicoae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea și Victor Iancu, director al Europolis, au primit titlul onorific de „cetățean de onoare“ al municipiului Tulcea.

Într-un cadru festiv, primarul Constantin Hogea le-a înmânat celor doi această distincție, dar și cheia orașului Tulcea.

După 54 de ani de muncă, Mihai Nicolae, fost primar (pentru zece ani), fost șef de cabinet parlamentar (două mandate), actual consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea a vorbit în cei mai frumoși termeni despre viața în administrație, despre colegii care au performat și care, poate, l-au și depășit în activitatea în acest domeniu și despre optimismul care l-a caracterizat dintotdeauna: „Voi rămâne așa până la sfârșitul sfârșiturilor. Dacă mi-a dispărut zâmbetul de pe față, este cazul să plec acasă“, a transmis, zâmbind, primarul Mihai Nicolae.

Despre profesionalismul care l-a caracterizat de-a lungul carierei, dar și despre caracterul frumos pe care Mihai Nicolae l-a avut dintotdeauna au vorbit, pe rând, primarul Constantin Hogea, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, avocatul Ștefan Gavrilă, președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Năstac, fostul vicepreședinte al CJ Tulcea, Nicolae Chichi, fostul viceprimar Șacu Stere, viceprimarul Andaluzia Luca, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu, fostul director al Servicii Publice, Constantin Costan.

De asemenea, surpriza zilei a fost un mesaj venit prin telefon pentru ambii laureați ai titlului de „cetățean de onoare“ al municipiului, din partea unuia dintre veteranii acestui titlu, Carol Feldman.

„Mihai Nicolae mi-a fost șef, mi-a fost mentor, i-am fost ucenic. Am avut multe de învățat de la domnia sa și pot să spun cu sinceritate că a avut un rol esențial în devenirea mea ca om și ca om de administrație. Mă înclin cu respect în fața personalității domnului Mihai Nicolae“, a transmis primarul Constantin Hogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*