„Micul agricultor“- Concurs online organizat de Consiliul Județean Tulcea

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Tulcea organizează a doua ediție a concursului online cu premii „Micul agricultor“, dedicat sărbătorii tradiționale a toamnei, Ziua Recoltei.

Încă din cele mai vechi timpuri, comunitățile locale și-au organizat preocupările după succederea anotimpurilor, așa că, după activitățile din timpul primăverii și ale verii, toamna aduce roadele, iar pe tot arealul țării se strânge recolta, eveniment consacrat de obicei cu festivaluri sau alte manifestări specifice.

Astfel, Consiliul Județean Tulcea organizează un concurs online dedicat copiilor, prin care să consolideze dimensiunile educației prin tradiție, turism, agricultură și, totodată, să marcheze „Ziua Recoltei”.

La concursul „Micul agricultor” se vor putea înscrie copiii din tot județul Tulcea, care respectă următoarele cerințe: plantează în grădină sau într-o jardinieră/un ghiveci, o plantă pe care o îngrijesc; fotografiază cele mai importante momente ale procesului (plantarea răsadului sau semănarea semințelor, după caz, udarea, plivirea) și diferitele stadii de creștere a plantei; realizează un colaj cu care se înscriu în concurs.

Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie rezultatul activității individuale.

Colajele de fotografii vor fi transmite pe adresa comunicare.cjtulcea@yahoo.com, până la data de 10 octombrie 2022, ora 12.00, însoțite de numele copilului și vârsta, numele părintelui/tutorelui legal și numărul de telefon. Micii agricultori vor fi răsplătiți cu #premii atractive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*