Microbuz școlar, implicat într-un accident rutier în Slava Cercheză. Doi elevi au ajuns la spital

Un microbuz școlar a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Slava Cercheză, iar doi elevi au ajuns la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că pe DN 22D, localitatea Slava Cercheză, județul Tulcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz școlar.

În urma impactului a rezultat rănirea a 2 elevi, care au fost transportați la spital.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor aflați la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*