Micii agricultori tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea

Micii agricultori tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea. FOTO Consiliul Județean Tulcea

Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Micul Agricultor“, ajuns, în acest an, la cea de-a treia ediție.

În cadrul acestui concurs propus de Consiliul Județean Tulcea, micii tulceni au fost invitați să se implice în activități de cultivare a legumelor și să creeze colaje care să prezinte ceea ce au realizat.

Zeci de tineri au răspuns pozitiv invitației lansate de instituția administrației publice județene, patru dintre ei fiind premiați în cadrul festivității organizate la sala „Dobrogea“ a Consiliului Județean Tulcea:

Marele premiu – Călin Oancea

Premiu special – Maria Ciobanu

Premiu special – Rebeca Ionela Lesnic

Premiu special – Crina Andreea Zigarov

„Aș dori să vă mulțumesc pentru faptul că ați participat la ediția a treia a acestui concurs propus de Consiliul Județean Tulcea. Este foarte frumos că aveți și proiecte în afara școlii, activități extrem de frumoase, care vă oferă posibilitatea de a vă implica în activități extracurriculare. Este deosebit de important că voi chiar ieșiți din casă și nu utilizați excesiv gadgeturile“, a transmis, în cadrul evenimentului, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*