Mesajul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a transmis, duminică, 24 ianuarie, un mesaj tuturor tulcenilor cu ocazia Zilei Unirii Principatelor.

24 Ianuarie reprezintă, pentru noi toți, momentul în care principatele Moldova și Țara Românească au constituit, la momentul 1859, România în prima sa formă, devenită, 59 de ani mai târziu, România Mare.

La împlinirea a 162 de ani de la acest moment istoric, sper că o Horă a Unirii în gândurile noastre ne va aduce mai aproape, mai uniți, pentru a putea depăși împreună momentele mai dificile prin care trecem de aproape un an.

Dragi tulceni, vă doresc tuturor să vă bucurați de această sărbătoare, să vă simțiți, mai mult decât oricând, români adevărați și, conform genericului concursului organizat de Consiliul Județean Tulcea în acest an, „Hai, tulceni, la Hora Mare!“

La mulți ani, tulceni!

La mulți ani, români!

Horia Teodorescu,

Președintele Consiliului Județean Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*