Mesaj de avertizare Ro-alert pentru cetățenii din Tulcea. Pot cădea obiecte din spațiul aerian

Adăpost de protecție civilă, realizat de militari în Delta Dunării. FOTO Ministerul Apărării

În urmă cu puțin timp a fost emis un mesaj RO-alert de avertizare despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian, a anunțat ISU Tulcea.

“Există indicii că asupra teritoriului ucrainean, în apropierea graniței cu România sunt desfășurate atacuri aeriene.

Populația din zona de graniță este informată prin acest mesaj despre posibilele pericole și este sfătuită să nu intre în panică și să ia măsuri de protecție și adăpostire dacă situația o impune.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea, sub coordonarea IGSU, împreună cu instituțiile cu rol de apărare monitorizează situația generată de conflictul armat din zona de graniță cu statul Român pentru a oferi protecție și sprijin comunităților din regiune” – ISU Tulcea.

Mesajul RO-alert a fost emis pe toată zona de nord a județului Tulcea dar și în zona de graniță cu Ucraina a județului Galați

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*