Membru al unei secții de votare din Babadag, cercetat penal după ce a înmânat unui alegător mai multe buletine de vot

Un membru al unei secții de votare din orașul Babadag este cercetat penal după ce a înmânat unui alegător un număr dublu de buletine de vot de cât este normal.

„Polițiștii din Babadag au fost sesizați cu privire la faptul că la secția de votare nr. 56 din Babadag, unui alegător i-au fost distribuite mai multe buletine de vot. În urma verificărilor, s-a stabilit că un membru din cadrul secției de votare ar fi distribuit opt buletine de vot unui singur alegător. Alegătorul a sesizat inadvertențele și a returnat comisiei, surplusul de buletine”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Tulcea.

Sesizarea a fost înregistrată în registrul cauzelor penale, iar în prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*