Măsuri de ordine și siguranță publică în municipiul și județul Tulcea cu ocazia minivacanței de Ziua Națională a României

Măsuri de ordine și siguranță publică în municipiul și județul Tulcea cu ocazia minivacanței de Ziua Națională a României

Cu ocazia minivacanței prilejuite de Ziua Națională a României, jandarmii tulceni se vor afla în misiune de patrulare pe raza municipiului și județului Tulcea, independent și în cooperare cu Poliția, pentru a menține ordinea și siguranța publică, dar vor participa și la manifestările din data de 1 Decembrie. În această perioadă, jandarmii vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor și vor asigura măsurile necesare, astfel încât toate manifestările din spațiul public să se desfășoare în condiții de siguranță.

Joi, 1 Decembrie, jandarmii vor participa la Parada Militară dedicată Zilei Naționale a României în municipiul Tulcea, asigurând totodată și măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării ceremonialului militar organizat la Cimitirul Eroilor, începând cu ora 09.00 și pe strada Isaccei, începând cu ora 10.30, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Unirii și sensul giratoriu Pelican.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în orașul Babadag, unde, începând cu ora 09.00, la Monumentul Eroilor se va organiza un ceremonial militar și religios, în orașul Isaccea, la manifestarea cultural-artistică, care va avea loc începând cu ora 10.00, în Centrul Civic, dar și în localitățile Jurilovca și Sarichioi, unde, începând cu ora 10.00, vor fi organizate  un ceremonial  militar și o paradă militară.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestor evenimente, jandarmii le recomandă cetățenilor să nu pătrundă pe traseul de defilare, să supravegheze cu atenție sporită copiii pentru prevenirea eventualelor accidente, în special pe timpul defilării tehnicii militare, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și consumul excesiv de alcool și să respecte indicațiile forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*