Măsuri de ordine și siguranță publică asigurate de jandarmii tulceni cu ocazia minivacanței de Ziua Unirii Principatelor Române

Cu ocazia minivacanței de Ziua Unirii Principatelor Române, Jandarmeria Tulcea va suplimenta efectivele prezente în stradă pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

De asemenea, în data de 24 ianuarie, cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române, jandarmii vor participa la ceremonialul militar și religios dedicat acestui eveniment, începând cu ora 11.00, în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea. Militarii vor asigura, totodată, și măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestării cultural-artistice denumite „Hai să dăm mână cu mână!”, eveniment ce se va desfășura în intervalul orar 12.00 – 16.00, în Piața Tricolorului.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestor evenimente, jandarmii tulceni le recomandă cetățenilor să supravegheze cu atenție sporită copiii, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și consumul excesiv de alcool și să respecte indicațiile forțelor de ordine.

Totodată, ei reamintesc și faptul că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant lacrimogene ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*