Măsuri de ordine publică la Delta Waves Fest

jandarmi, IJJ Tulcea
FOTO IJJ Tulcea

Jandarmeria Tulcea și Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța vor asigura începând de vineri, 28 iulie și până duminică, 30 iulie,  măsurile de ordine și siguranță publică la Delta Waves Fest, manifestare cultural-artistică, ce se va desfășura cu ocazia inaugurării Falezei Ivan Patzaichin din municipiul Tulcea.

La această manifestare cultural-artistică, unde se estimează participarea unui public numeros, o atenție deosebită va fi acordată prevenirii incidentelor de orice natură și prevenirii consumului de substanțe interzise.

Pentru ca cetățenii să se poată bucura în acest sfârșit de săptămână de muzică și atmosferă în siguranță, Jandarmeria Tulcea recomandă celor care vor fi prezenți pe Faleza Ivan Patzaichin următoarele:

  • să respecte indicațiile forțelor de ordine
  • să evite consumul de alcool în alte spații decât cele special amenajate
  • să nu aibă asupra lor obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente
  • să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, având grijă să nu fie păstrate la vedere, mai ales în buzunarele exterioare ale vestimentației.

Având în vedere prezența unui număr mare de persoane la eveniment, pentru a preveni rătăcirea copiilor, jandarmii atrag atenția cu privire la supravegherea cu atenție a acestora de către cei care-i însoțesc.

Zborul dronelor deasupra adunărilor de oameni organizate în aer liber la o înălțime mai mică de 300 de metri pe o rază de 600 de metri de aeronavă, atrage sancțiuni contravenționale conform Codului Aerian. De asemenea, exploatarea unei drone fără ca aceasta să posede certificatul de înmatriculare sau certificatul de navigabilitate emis potrivit dispozițiilor legale constituie infracțiune.

Forțele de ordine se vor afla în zona de desfășurare a spectacolelor pentru a gestiona și a interveni  eficient dacă situația o va impune.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*