Mașină surprinsă de viitură pe DN22 D, în localitatea Horia

Imagine de arhivă FOTO ISU Tulcea
Trafic oprit pe DN 22D, între Mircea Vodă și Horia, din cauza unei viituri. FOTO ISU Tulcea

O mașină a fost surprinsă de viitură pe DN 22 D, în localitatea Horia și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Potrivit ISU Tulcea, astăzi, în jurul orei 10:30, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și SVSU Horia au intervenit pe drumul național DN22D, în zona localității Horia, pentru evacuarea a două persoane aflate într-un autoturism suprins de viitură.

La momentul producerii evenimentului, în zona afectată adâncimea apei era de aproximativ 1 m.

Până la sosirea forțelor de intervenție, nivelul apei scăzuse la 30 de cm iar cele două persoane( un bărbat de 60 de ani și șoferul autoturismului în vârstă de 20 de ani) reușiseră să se autoevacueze.

Acestea au fost recuperate și transportate într-o zonă de siguranță.

În acest moment, în zona afectată, situația este una de normalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*