Mascații din cadrul IPJ Tulcea și polițiștii din Măcin au descins pentru prinderea unui urmărit periculos

Politistii au intervenit pentru prinderea suspectului. FOTO IPJ Tulcea (Foto arhivă)

Polițiștii tulceni au identificat și reținut în orașul Măcin un bărbat în vârstă de 41 de ani, suspectul fiind căutat la nivel internațional.

Pe numele individului, autoritățile judiciare din Italia, respectiv Tribunalul din Pordenone a emis un mandat european de arestare. A fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani si 5 luni pentru săvârșirea în anul 2009 pe teritoriul Italiei a infracțiunilor de furt și tâlhărie.

Persoana în cauză a fost prezentată în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, unde au fost derulate procedurile legale pentru punerea în executare a mandatului europen de arestare și extrădarea în Italia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*