Masacrul din Biosfera Deltei Dunării, prezentat la Animal Planet de biologul Jeremy Wade

Jerremy Wade a participat la recuperarea unor plase de pescuit abandonate. FOTO Captură video

Celebrul biolog și realizator de emisiuni pentru postul Animal Planet, Jeremy Wade a ajuns și în România, în Biosfera Deltei Dunării. În emisiunea realizată aici, a vorbit despre masacrul făcut de braconieri.

Biosfera Deltei Dunării este unică în lume și adăpostește specii unice sau pe cale de dispariție. Braconierii nu țin nimic din toate acestea și își întind plasele de pescuit ilegale și fac prăpăd. Scot din apă, sau lasă să putrezească în plasele abandonate exemplare aflate în perioada de prohibiție, sau a căror pescuit este cu desăvârșire interzis. La o ieșire a lui Jeremy de la Animal Planet împreună cu un echipaj al patrulei poliției Deltei Dunării, au găsit două plase abandonate și pești morți prinși în ele.

Au găsit un delfin, un calcan și trei exemplare tinere de sturion: un morun, un nisetru și o păstrugă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*