Manifestările organizate cu ocazia „Zilelor Orașului Sulina”, păzite de jandarmii tulceni

Asigurarea ordinii publice la manifestările organizate în acest sfârşit de săptămână. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni vor fi prezenți în acest sfârșit de săptămână în mijlocul cetățenilor pentru a executa mai multe misiuni de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor din spațiul public.

Astfel, în data de 15 august, în intervalul orar 20.00 – 23.30, jandarmii vor fi prezenți la manifestările organizate cu ocazia „Zilelor Orașului Sulina”, iar în perioada 14 – 16 august, la manifestarea sportivă „Echitație la Porțile Deltei Dunării”, ce se va desfășura în incinta Clubului Sportiv Real Racing.

Pentru ca manifestările să se desfășoare în condiții de siguranță, jandarmii vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor pentru a asigura măsurile de ordine publică și măsurile impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Jandarmeria Tulcea recomandă participanților la aceste evenimente să poarte masca de protecție și să păstreze distanța fizică de 1,5 metri față de ceilalți atât pentru propria siguranță cât și pentru protejarea semenilor.

„De asemenea, sfătuim participanții să respecte indicațiile forțelor de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să solicite sprijinul forțelor de ordine în caz de nevoie”, au precizat jandarmii tulceni.

Jandarmii vor avea în vedere și informarea cetățenilor cu privire la modul de respectare a tuturor regulilor de protejare a sănătății pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*