Manifestări sportive și festivaluri, în atenția jandarmilor tulceni la sfârșit de săptămână

Manifestări sportive și festivaluri, în atenția jandarmilor tulceni la sfârșit de săptămână. FOTO IJJ Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe evenimente publice, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii.

Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 18.00 – 23.00, pe scena amenajată în zona Carabalu din comuna Greci, se va desfășura Festivalul Folk Țestos, unde vor evolua mai mulți artiști. Având în vedere faptul că se estimează prezența unui număr mare de participanți, jandarmii vor avea în atenție prevenirea fenomenului contravențional şi infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Sâmbătă, începând cu ora 09.00, se va desfășura manifestarea sportivă de ciclism Enisala Fortress, cu următorul traseu: Port Jurilovca – Vișina – Ceamurlia de Jos – 2 Cantoane – Caugagia – Slava Rusă – Babadag – Enisala – Sălcioara – Port Jurilovca. Pentru evitarea unor evenimente nedorite, Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să nu pătrundă pe circuitul sportiv, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenție deosebită echipamentelor sportive și a obiectelor personale.

De la ora 20.00, jandarmii vor fi prezenți pe Faleza Dunării din orașul Sulina, unde se va desfășura Festivalul de muzică pop-rock autohton pentru tineret Porto Franco, în cadrul căruia va avea loc un spectacol concurs și recitaluri.

Participanților la aceste evenimente li se recomandă să manifeste răbdare, să nu se implice în conflicte și să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în caz de nevoie sau în situația în care sunt martorii unor fapte antisociale. Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*