Manifestări dedicate zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății

De Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, Instituţia Prefectului – judeţul Tulcea în parteneriat cu Garnizoana Tulcea, vor organiza un ceremonial militar şi religios dedicat acestui eveniment

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății, Instituţia Prefectului – judeţul Tulcea în parteneriat cu Garnizoana Tulcea, vor organiza vineri, 22 decembrie un ceremonial militar şi religios dedicat acestui eveniment.

 

Manifestarea se va desfăşura la Monumentul Eroilor Revoluției din municipiul Tulcea, începând cu orele 09.00 după următorul program:

– Afluirea participanților și ocuparea dispozitivului stabilit;
– Primirea oficialităților și prezentarea onorului;
– Salutul drapelului de luptă și intonarea imnului de stat;
– Oficierea serviciului religios;
– Alocuțiuni ale oficialităților locale;
– Depunerea coroanelor (jerbelor) de flori la Monumentul Eroilor Revoluției;
– Defluirea participanților;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*