Mai mulți tulceni s-au ales cu dosare penale după ce au pus în pericol circulația pe drumurile publice

Incidența cazurilor de coronavirus a depășit valoarea de 7,5/1.000 de locuitori în comuna Carcaliu. FOTO cu rol ilustrativ

Mai mulți tulceni s-au ales cu dosare penale la sfârșitul săptămânii trecute după ce au pus în pericol circulația pe drumurile publice, fiind prinși la volan în stare de ebrietate, ori fără permis de conducere.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în data de 12 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe raza localității Babadag, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, sâmbătă, 13 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Măcin, în timp ce conducea un auto pe strada Alexandru cel Bun, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 14 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Isaccea au depistat un bărbat de 32 de ani, din Isaccea, în timp ce conducea un auto pe strada 1 Decembrie, din localitate fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și tot în data de 14 februarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 28 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Dianei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*