Mai mulți tulceni au pus în pericol circulația pe drumurile publice după ce s-au urcat băuți la volan

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au întocmit mai multe dosare penale pe numele unor indivizi care, deși consumaseră băuturi alcoolice, s-au urcat la volanul mașinilor și au ieșit în trafic. Unul dintre ei a fost implicat și într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. 

În cursul zilei de 14 martie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza comunei Văcăreni, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceiași zi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea Agighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat tot pe 14 martie, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Dâmbovița în timp ce conducea un auto, pe strada I.L.Caragiale, din municipiu, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot aceștia, pe 15 martie au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Balabancea, județul Tulcea, care, în timp ce conducea un auto pe strada Taberei, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier s-au înregistrat doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar auto avea numerele de înregistrare expirate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*