Mai mulți șoferi au devenit pietoni în urma unei acțiuni a polițiștilor tulceni pentru depistarea vitezomanilor

Autospecială cu radar a poliției tulcene. FOTO Cătălin SCHIPOR

În perioada 2 – 4 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada 2 – 4 august, polițiștii tulceni au acționat pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, pe toate arterele deschise circulației publice din municipiu și județ, precum și în orașul Sulina.

În cele trei zile de acțiune, în județul Tulcea au fost oprite pentru verificare 583 de autovehicule, fiind constatate 186 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză .

Totodată, în cadrul acțiunii au fost reținute 13 permise de conducere.

Acțiunea a urmărit reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecintelor acestora determinate de rerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto, conştientizarea acestora asupra dinamicii şi consecinţelor accidentelor rutiere produse pe acest fond.

Astfel de acțiuni vor continua în județul Tulcea, astfel că polițiștii le recomandă conducătorilor auto să conducă prudent, nu doar în perioada în care se anunță acțiuni ale polițiștilor rutieri, să adapteze viteza la condițiile rutiere și meteo și să respecte regulile de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*