Mai mulți condamnați definitiv au ajuns în Penitenciarul Tulcea

Mai mulți condamnați definitiv au ajuns în penitenciar. FOTO ANP

Polițiștii tulceni au pus în aplicare mai multe mandate de executare a pedepsei. Acestea au fost emise de către Tribunalul Tulcea după ce sentința dată a rămas definitivă.

 

Astfel, în cursul zilei de 15 decembrie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au acționat în municipiul Tulcea, unde au identificat și reținut un bărbat de 38 de ani și o femeie de 28 de ani, ambii din Tulcea, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Pe numele fiecăruia, Tribunalul Tulcea a emis mandat de executar a pedepsei închisorii pentru 3 ani și 10 luni pentru faptele comise. Ziua următoare, pe 16 decembrie, polițiștii aceluiași serviciu au acționat în municipiul Tulcea, unde au reținut doi bărbați, unul de 28 de ani și celălalt de 46 de ani, pe numele cărora Tribunalul Tulcea a emis mandate de executare a pedepsei. Primul bărbat fiind condamnat la închisoare de 3 ani și 5 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, iar a doua persoană fiind condamnată la pedeapsa închisorii de 2 ani si 10 luni tot pentru trafic de droguri. Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*