Mai multe unități de învățământ din județul Tulcea trec în scenariul 1 de funcționare

Peste 500 de elevi din Tulcea vor beneficia de o serie de sesiuni pentru recuperarea decalajelor de învățare

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea, întrunit în ședință extraordinară marți, 18 mai, la propunerile unităților de învățământ, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Direcția de Sănătate Publică a Județului Tulcea, a emis hotărârea nr. 114 în care se prevede că mai multe unități de învățământ din județ vor trece în scenariul 1 de funcționare.

Astfel, începând de miercuri, 19 mai, ca urmare a ratei incidenței cumulate la 1.000 de locuitori, unitățile de învățământ Școala Gimnazială Mihai Bravu, cu structurile Școala Gimnazială Turda și Grădinița cu Program Normal Satu Nou, trec din scenariul 2, în scenariul 1.

Scenariul 1 presupune participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, când incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori.

Hotărârea CJSU și anexa pot fi consultate pe site-ul oficial al Instituției Prefectului:

https://tl.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/20/2021/05/hot-114-deschidere-scoli.pdf

Anexa 1: https://tl.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/20/2021/05/ANEXA-1-Scenarii_18.05.2021.pdf

Anexa 2: https://tl.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/20/2021/05/ANEXA-2-Scenarii_18.05.2021.pdf

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*