Mai multe centrale termice din Tulcea nu furnizează căldură din cauza unei avarii a Aquaserv

calorifer caldura agent termic
Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

În plin Cod Portocaliu de ger, blocurile de pe mai multe străzi din municipiul Tulcea rămân fără căldură.

Potrivit reprezentanților Energoterm înreruperea a fost întreruptă furnizarea cu agent termic în dimineața de 1 martie la blocurile arondate centralelor termice CT 15, 17, 20, 29 ca urmare a unei avarii la conducta de apă potabilă a societăţii Aquaserv. Sunt afectați consumatorii din blocurile de locuinţe de pe străzile:
Sălciilor, Păcii, Griviţei, Sabinelor și Corneliu Gavrilov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*