Mai multe accidente rutiere s-au înregistrat în Tulcea pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor
Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier a IPJ Tulcea au intervenit împreună cu echipajele medicale ale SAJ Tulcea la mai multe accidente rutiere produse pe raza județului Tulcea, toate în cursul zilei de 22 februarie.  

În primul caz, un bărbat de 44 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN22F, în afara localității Nalbant spre localitatea Izvoarele, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ( zăpadă pe carosabil), a pierdut controlul volanului autoturismului, care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 56 de ani, din Tulcea. În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul acroșat.
Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului și dețineau permis de conducere.

În aceeași zi,  un bărbat de 68 de ani, din localitatea Beștepe, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Victoria, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ( zăpadă pe carosabil), a derapat și a intrat cu autoturismul într-un șanț. În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din auto.
Spre seară, un tânăr de 27 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Babadag, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), într-o curbă, a pierdut controlul volanului autoturismului, care a părăsit partea carosabilă și a acroșat un indicator, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Nici unul dintre șoferii implicați în accidente nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, dar s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*