Mai multe accidente rutiere s-au înregistrat în județul Tulcea din cauza neatenției

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan deși nu avea permis de conducere

Doi pietoni și un șofer au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere înregistrate din cauza neatenției participanților la trafic. 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în cursul zilei de 25 septembrie, un bărbat în vârstă de 34 ani din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat în vârstă de 64 ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, acroșândul. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului.

Un alt pieton a fost rănit în dimineața zilei de 26 septembrie, tot pe strada Isaccei. Un bărbat în vârstă de 45 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei, la schimbarea direcției de mers a acroșat un bărbat în vârstă de 68 ani din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii, prin loc permis și marcat corespunzător.

În urma accidentului rutier a rezulta rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.
Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

În dimineața zilei de 26 septembrie, un bărbat în vârstă de 26 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Isaccea, județul Tulcea, într-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile de drum – carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în coliziune cu un parapet de protecție, iar în urma impactului a pătruns pe contra sens, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentelor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca politia nu ar face pande in locuri unde cu siguranta nu se va intampla niciodata nimic, doar cu scopul evident de fruntase in sanctiuni, multe accidente nu s-ar intampla. Dar, pentru asta avem nevoie de analisti cu scoala, nu numaratori pe degete de amenzi. Parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*