Lucrările de modernizare a portului Tulcea și falezei Dunării, executate în proporție de 25 la sută

Lucrările de modernizare a portului și falezei Dunării, executate în proporție de 25 la sută. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea anunță că lucrările de modernizare a portului și falezei Dunării au fost executate în proporție de 25 la sută, în prezent lucrându-se pe toate cele șase tronsoane.

Potrivit CJ Tulcea, pentru executarea lucrărilor au fost efectuate, până la momentul de față, plăți în valoare totală de 43.044.193,83 lei, cea mai mare sumă provenind de la Fondul European de Dezvoltare Regională (30.745.852,44 lei).

Reamintim faptul că lucrările de execuție pentru proiectul de investiție „Modernizarea Portului Tulcea – de la Mm 38-1530 – la Mm 38+800“, finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare, se desfășoară pe șase tronsoane, unde se află în diverse stadii de realizare cheurile verticale.

Consiliul Județean Tulcea a semnat, în luna mai a anului 2019, contractul de finanțare pentru modernizarea falezei și portului Tulcea, valoarea totală a contractului fiind de 190.162.236,67 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*