Lucian Furdui nu mai este prefectul județului Tulcea

Lucian Furdui, prefectul județului Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Guvernul a adoptat o hotărâre prin care a schimbat din funcție mai mulți prefecți. Printre aceștia se numără și cel al județului Tulcea, Lucian Furdui.

Potrivit prevederilor legale, Lucian Furdui și-a încetat exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Tulcea. Atribuțiile sale au fost preluate temporar de către subprefectul Gabriel Marinov.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*