Locuințe afectate la Sarichioi din cauza infiltrațiilor

Gospodării afectate la Sarichioi. FOTO Prefectura Tulcea

Mai multe locuințe au fost afectate la Sarichioi din cauza infiltrațiilor.

“În urma sesizării despre situația de urgență care afectează 5 gospodarii și o porțiune din DJ 222, fisuri în pereții unora dintre case, pericolul prăbușirii carosabilului din cauza infiltrațiilor, prefectul Alexandru Dan Munteanu s-a deplasat la fața locului unde, împreună cu inspectorul șef al  I.S.U. Tulcea, Daniel Petrov și primarul comunei Sarichioi Finoghen Vitali Cristian, au constatat modul în care au fost luate măsurile cu caracter operativ la nivelul Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sarichioi.

Pentru evaluarea situației de urgență în vederea adoptării celor mai eficiente măsuri de eliminare a stării de pericol prefectul a constituit o comisie căreia i-a solicitat deplasarea de urgență la fața locului. Vom reveni cu detalii în funcție de evoluția situației” – Prefectura Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*