Locuință distrusă într-un incendiu în localitatea tulceană Cardon

Locuință distrusă într-un incendiu în localitatea tulceană Cardon. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan au fost solicitați să intervină în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o locuință din satul Cardon, comuna C.A. Rosetti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat opt subofițeri, cu două ambarcațiuni, precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență C.A. Rosetti, cu un buldoexcavator și un tractor cu cisternă. Incendiul, ce se manifesta cu ardere generalizată la întreaga locuință, a fost lichidat la ora 07.00.

„Ca urmare a producerii evenimentului, generat cel mai probabil, de utilizarea unui coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile, a ars întreaga casă, cu suprafața de aproximativ 60 de metri pătrați, construită din lut și acoperită cu stuf. Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Locuință distrusă într-un incendiu în localitatea tulceană Cardon. FOTO ISU Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*