Locuință din localitatea Slava Rusă cuprinsă de flăcări în urma unui scurtcircuit electric

Locuință din localitatea Slava Rusă cuprinsă de flăcări în urma unui scurtcircuit electric. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în cursul nopții de luni spre marți, 14 septembrie, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Slava Rusă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în jurul orei 02.00, la locul solicitării s-au deplasat de urgență nouă subofițeri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și într-o cameră. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Locuință din localitatea Slava Rusă cuprinsă de flăcări în urma unui scurtcircuit electric. FOTO ISU Tulcea

Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și bunurile materiale aflate într-o cameră a imobilului, dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*