Locuință din Ceamurlia de Sus cuprinsă de flăcări de la un coș de fum neizolat

Locuință din Ceamurlia de Sus cuprinsă de flăcări de la un coș de fum neizolat. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină joi, 9 februarie, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Ceamurlia de Sus.

Potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pentru gestionarea situației de urgență, către locul intervenției s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor militare, incendiul se manifesta la hornul casei.

„Împreună cu echipajul SVSU Baia, pompierii au procedat la localizarea și lichidarea incendiului, evitându-se astfel propagarea acestuia la întreaga locuință. În urma incendiului, a ars podul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere, a fost coșul de fum neizolat termic și necurățat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*