Locuință cuprinsă de flăcări, în municipiul Tulcea, de la coșul de fum

Locuință cuprinsă de flăcări, în municipiul Tulcea, de coșul de fum. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, în după-amiaza zilei de luni, 10 aprilie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„Ajunși la locul evenimentului, pompierii militari au localizat imediat incendiul, care se manifesta la podul casei, împiedicând astfel extinderea flăcărilor la întreaga construcție”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*