Linie de gardă de ortopedie, disponibilă non-stop la Ovidius Clinical Hospital, pe drumul Tulcea – Constanța

Ovidius Clinical Hospital din județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cel mai modern spital din sud-estul României vine, de astăzi, cu servicii noi pentru pacienții care au nevoie de asistență medicală. O linie de gardă de ortopedie este dinsponibilă non-stop la Ovidius Clinical Hospital.

Unitatea medicală oferă toată gama de servicii de ortopedie – traumatologie: consult, tratamente, investigații imagistice și intervenții chirurgicale. Toate acestea sunt disponibile pentru pacienții care au suferit orice tip de afecțiuni ce țin de ortopedie, de la o simplă entorsă, până la proteze de șold, genunchi sau rupturi de oase.

La OCH, pacienții beneficiază de asistența unei echipe consacrate:
– Dr. Toma Cucu, medic primar ortopedie-traumatologie
– Dr. Horia Mihai Nicolae, medic primar ortopedie-traumatologie
– Dr. Silvana-Crina Alecu, medic specialist ortopedie-traumatologie
– Dr. Ionuț Alin Mergeanu, medic specialist ortopedie-traumatologie
și alți trei medici colaboratori.

Pacienții interesați de astfel de servicii pot să vină la orice oră, dar sunt sfătuiți să sune înainte la Ovidius Clinical Hospital pentru eventuala pregătire a unei săli de operație.

Spitalul are deja program permanent cu 2 linii de gardă în spital în specialitățile chirurgie generală și anestezie și terapie intensivă, dublate de linii de gardă la domiciliu în specialităţile chirurgie generală, anestezie și terapie intensivă şi imagistică medicală.

Informații și programări la telefon: 0241 480 400. E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe site-ul: www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*