Liceeni tulceni au ocazia de a fi „prefect pentru o zi“

O provocare lansată liceenilor tulceni

Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Instituția Prefectului Tulcea organizează concursul ,,Prefect pentru o zi”.

Concursul se adresează elevilor din ciclul liceal și oferă acestora șansa de a exersa funcția de prefect al județului Tulcea.

Tinerii au prilejul de a-și exprima convingerile, într-un discurs original, de maximum două pagini, care să cuprindă viziunea lor și ceea ce ar face ei dacă ar ocupa funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*