Liberalul Ștefan Ilie este noul primar al municipiului Tulcea. Horia Teodorescu (PSD), reconfirmat președinte al Consiliului Județean Tulcea

Ștefan Ilie (stânga) și Horia Teodorescu (dreapta) conduc primăria și Consiliul Județean Tulcea în următorii 4 ani
Ștefan Ilie (stânga) și Horia Teodorescu (dreapta) conduc Primăria și Consiliul Județean Tulcea în următorii 4 ani

Tulcea rămâne împărțită între PNL și PSD. Social Democrații au câștigat cele mai multe primării din județ, dar și președinția Consiliului Județean Tulcea, în timp ce liberalii și-au adjudecat municipiul.

Ștefan Ilie este noul primar al municipiului Tulcea. El a reușit să-l detroneze pe independentul Constantin Hogea, după 16 ani la cârma orașului. Ilie este președintele PNL Tulcea și fost primar al comunei Luncavița.

Județul Tulcea rămâne însă pe mâna social democraților. Cele mai multe primării au fost câștigate de primari PSD, reconfirmați în funcție după unul sau mai multe mandate. În plus, Horia Teodorescu – fostul președinte al Consiliului Județean Tulcea, rămâne la conducerea instituției pentru încă 4 ani.

Potrivit rezultatelor finale, Horia Teodorescu a obținut 38,54 la sută (33.147) din voturi, în timp ce George Șișcu a fost votat de 33,09 la sută (28.456) dintre alegători.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

    • Tulcenilor le-a placut cand domnul Teodorescu era brat la brat cu domnul Dragnea cand se mazileau legile justitiei, tulcenilor le-a placut cand psd a ordonat jandarmilor sa isi bata, gazeze si umileasca proprii cetateni! Asta merita cei care nu au iesit la vot si au lasat masa de manevra a psd, acei amarati care sunt manipulati si amenintati cu taierea ajutoarelor sociale. PS. Indiferenta naste monstrii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*