La Tulcea vor avea loc manifestări cu ocazia unei triple sărbători

Autoritățile participă la manifestări. FOTO Prefectura Tulcea

Autoritățile locale din Tulcea organizează o serie de Manifestări Dedicate Zilei Independenței de Stat A României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în Cel De-Al Doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene, Instituţia Prefectului – judeţul Tulcea în parteneriat cu Garnizoana Tulcea vor organiza miercuri, 9 mai, un ceremonial militar şi religios dedicat acestor evenimente.

Manifestarea se va desfăşura la Monumentul Independenței din municipiul Tulcea începând cu orele 10.00 după următorul program:

  • Afluirea participanților și ocuparea dispozitivului stabilit;
  • Primirea oficialităților și prezentarea onorului;
  • Salutul drapelului de luptă și intonarea imnului de stat;
  • Oficierea serviciului religios;
  • Alocuțiuni ale oficialităților locale;
  • Depuneri de coroane (jerbe) de flori;
  • Defluirea gărzii de onoare și a gărzii port drapel;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*