La Spitalul Județean Tulcea se întrevede o speranță. Au venit medici la ATI și la Pediatrie

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Spitalul Județean de Urgență Tulcea a rezolvat o parte din problemele de personal atât la secția de Anestezie Terapie Intensivă, unde echipa medicală are doi tineri specialiști nou angajați și alți medici care vin pentru gărzi, cât și la secția de Pediatrie, unde sunt trei posturi ocupate, încă un post urmând a fi ocupat în această toamnă.

Sunt deja investiții angajate ce privesc reabilitarea și extinderea funcțională a Unității de Primiri Urgențe, eficientizarea energetică a clădirii Spitalului TBC precum și a Spitalului Boli Contagioase, reabilitarea și extinderea secțiilor de sterilizare și ortopedie dar și lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare a spitalului și stații de tratare a apelor menajere rezultate din activitatea spitalicească.

„Mă bucură faptul că s-au făcut progrese pentru redresarea situației de la Spitalul Județean de Urgență Tulcea! Cu pași mici, se fac lucruri mari!
Facem eforturi în continuare pentru a aduce medici la Tulcea, cărora le oferim locuință și stimulente financiare, și continuăm investițiile în modernizarea spitalului!“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*