La ROMPEXPO are loc cel important eveniment dedicat industriei de beauty – Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair are loc la ROMEXPO

Cosmetics Beauty Hair – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură – se desfășoară în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, în perioada 26 – 29 septembrie 2019.

Evenimentul se adresează atât componentei de business, cât și consumatorilor finali. Astfel, pe perioada manifestării, vizitatorii vor beneficia de prețuri speciale la produsele expuse, dar vor avea și posibilitatea de a încheia parteneriate strategice cu reprezentanții industriei.

Manifestarea ilustrează tendinţele în make-up şi hair styling, prezentate de profesioniştii domeniului, şi implică desfășurarea unor activități conexe dedicate atât specialiștilor din sectorul de beauty, cât și publicului larg: demonstrații de make-up; workshopuri; demonstrații cu tratamente pentru păr; demonstrații de tunsori; prezentări de instrumente pentru frizerie și coafor; concursuri tematice.

De asemenea, Zilele Internaționale ale Frumuseții (ZIF) se sărbătoresc la ROMEXPO, în cadrul Cosmetics Beauty Hair, în perioada 26 – 29 septembrie 2019.

ZIF este un eveniment specializat în masterclass-uri, demonstrații și ateliere gratuite în domeniul beauty, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori pasionați.

Cosmetics Beauty Hair este lider pe piața evenimentelor de profil din România și reprezintă o referință pentru profesioniștii din industrie. Contactează acum organizatorii și stabilește toate detaliile necesare participării la manifestare.

Program de vizitare:

  • 26 – 28 septembrie 2019: între 10:00 – 18:00;
  • 29 septembrie 2019: între 10:00 – 16:00;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*