La Prefectura Tulcea se ține ședinţa Colegiului Prefectural Largit

Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps
Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps

Luni 20 noiembrie, începând cu ora 10.00, la sala de videoconferinte a Prefecturii se va desfăşura şedinţa Colegiului Prefectural, având următoarea ordine de zi:

1. Pregătirea pentru sezonul de iarnă:
-modul de acţiune al Poliţiei Rutiere din cadrul I.P.J. Tulcea, în cazul căderilor masive de zăpadă.
-situaţia contractelor de dezăpezire.

Prezintă: – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea;
– Consiliul Judeţean Tulcea;
– Secţia Drumuri Naţionale Tulcea;

2. Rezulatele obţinute la examene şi concursuri, în anul şcolar 2016-2017.

Prezintă: – Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea;

3. „Asistenţa medicală acordată în baza cardului european (CEASS) formulare europene – asistenţă devenită necesară în timpul şederii temporare pe teritoriul statelor membre UE, Spaţiul Economic European sau Confederaţiei Elveţiene a persoanelor asigurate din România cât şi titularilor cardului european/formularelor europene emise de unul din aceste state, în timpul şederii temporare pe teritoriul României”.

Prezintă: – Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*