La ICEM Tulcea are loc o lansare de carte dedicată tătarilor

Eveniment cultural la Tulcea

Centrul Eco -Turistic Delta Dunării din cadrul ICEM Tulcea, în weekendul acesta, pe 21 octombrie, începând cu ora 11.00 va fi gazda unui eveniment literal. Mai exact va avea loc lansarea lansarea cărții „Tătarii din România“ publicată de prof. univ. dr. Nuredin Ibram, o carte despre istoria lor, spiritualitate și identitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*