Klaus Iohannis, câștigător și pentru alegătorii tulceni. 64,64% dintre votanți au pus ștampila pe candidatul PNL

Klaus Iohannis a început campania electorală. FOTO PNL
Klaus Iohannis, președintele României. FOTO PNL

Rezultatele finale din Tulcea, arată că județul nu mai este unul “roșu”.  Conform cifrelor PNL, Klaus Iohannis a reușit să strângă 64,64% dintre voturile valabil exprimate. Candidata PSD, Viorica Dăncilă a atins un scor de 35,36%.

Situația din municipiul Tulcea este una la fel de clară. Liberalul a fost preferat de 64,85% dintre tulcenii cu drept de vot, în timp ce social-democrata a reușit să ia doar 35,15%.

Klaus Iohannis a avut cele mai bune cifre în localitățile Grindu (peste 80%), Somova, Smârdan, I.C. Brătianu și Greci.

Viorica Dăncilă a cucerit voturile din doar 4 localități tulcene: Ostrov (56%), Beidaud, Ceatalchioi și Peceneaga.

Paradoxal, în localitățile unde primarii PSD au o susținere foarte mare, candidatul social democrat nu a câștigat. Nici măcar la Jurilovca, Cerna, Valea Nucarilor sau Turcoaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*